Menu Premium
Loading...

Trailer Trash: Dead Cells. SnowRunner, Table Manners en Wolcen: Lords of Mayhem

27/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met dank aan onze community hebben we dertien trailers bij elkaar, of beter gezegd achter elkaar gezet om een Trailer Trash mee te vullen. Koos, Jelle en Emiel zijn dit keer de strenge keurmeesters die met de toeter bepalen of een trailer helemaal tot het eind wordt gedraaid of niet. Want je weet hoe het werkt, als een trailer niet tof is om naar te kijken, niet uitnodigend genoeg, dan wordt hij keihard door ons weggestemd. Ook al is de game in kwestie hartstikke tof.

Helaas dat de toeter even geen zin heeft vandaag

De gimmick van de Trailer Trash is natuurlijk de rode toeter. Je weet dat Blammo altijd kosten nog moeite spaart om de beste props in de studio te hebben. Zo ook deze peperdure toeter. Alleen had ie vandaag dus even geen zin. Het was meer een natte scheet. En dus moesten de drie heren live en dus razendsnel met een oplossing komen om een game te kunnen wegstemmen. Welke geluid dat is geworden, dat zie je zodra je op dit item klikt. Dertien trailers gaan de revue passeren. En het is aanbod dit keer flink divers. Van een skategame tot een offroad racer, van een RPG tot een tactical shooter en van een platformer tot een survival game, alles heeft zijn plekje gevonden in deze editie van Trailer Trash.

Alle trailers netjes op een rijtje

SnowRunner
Bendy and the Dark Revival 
Hunt Showdown launch trailer
Beautiful Desolation
Dead Cells: Bad Seed 
Tank Mechanic Simulator
30XX
Yakuza 5 
Table Manners 
Sessions official update trailer 
Rainbow Six Siege The Tournament of the Champions Cinematic Trailer 
Under Night In-Birth Exe:[cl-r]
Wolcen: Lords of Mayhem – Launch Gameplay Trailer 

Welke trailer vond jij het meest tof? En welke trailer vond jij echt bagger? Laat het ons in de comments weten. En blijf die trailers droppen in Discord.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch