Menu Premium
Loading...

Trailer Trash: Speaking Simulator, Tainted Grail en The Elder Scrolls Online

09/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de vijfde aflevering van Trailer Trash. En zoals altijd brengt Trailer Trash jou een mix van mooie, funny en bad trailers. Met dit keer een aantal real time strategy games, RPG’s en enkele obscure titels. Van alles en nog wat dus. Jelle, Koos en JJ zitten voor jullie klaar. Wat vinden zijn van de trailers van onder meer Speaking Simulator, Tainted Grail en The Elder Scrolls Online? Welke trailers laten ze uitspelen en welke toeteren ze weg…

Speaking Simulator en The Elder Scrolls Online

Zo hebben we een trailer voor de uitbreiding van The Elders Scrolls Online, later The Elders Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Dit is een MMORPG en uitgebracht op 4 april 2014 voor PC. In juni 2015 kwam hij uit voor de Playstation 4 en de Xbox One. De game is er natuurlijk één uit de The Elders Scrolls serie, en is voor het eerst volledig gericht op multiplayer. Doet deze trailer de heren bekoren.

En dan Speaking Simulator. Een game waarin je de tong bestuurt met je muis en zo verschillende klanken uitstoot die je dan op woorden moet laten lijken. Doe je niet dan kan er zomaar eens een oog uit je hoofd vallen. Dus best een uitdaging…

JJ wil een shooter trailer!!!

JJ wil maar één ding in deze Trailer Trash en dat is een trailer van Battlefield. Maar krijgt hij die ook te zien? Want het is de community die bepaalt welke trailers de heren te zien krijgen (plaats jouw favo trailers in Discord bij de Trailer Trash topic).

De trailers van deze Trailer Trash

1 Commandos 2 – HD Remaster – Gamescom Trailer (US)

2 KENTUCKY ROUTE ZERO_ TV EDITION _ Available January 28th, 2020

3 Kingpin_ Reloaded Reveal Trailer

4 Lust from Beyond – Official Cinematic Trailer

5 Patapon 2 Remastered – Official Announcement Trailer

6 SCORN Gameplay EXTENDED Trailer (2018)

7 Sky_ Children of the Light – June 2019 Trailer

8 Speaking Simulator Trailer 2_ Open Beta

9 Tainted Grail [PC] – announcement trailer

10 The Elder Scrolls Online_ Greymoor – Official Cinematic Trailer

11 Toripon ??? – Release Trailer

Welke trailer vond jij het best? En welke trailer vond jij het minst goed? Laat het ons in de comments hieronder even weten. En blijf die trailers droppen in Discord.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch