Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Zomer Tips: Deze TV series raden wij aan voor de vakantie

14/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Zomer weken lopen al een tijdje en we zijn inmiddels aanbeland bij de derde editie van Zomer Tips. Vandaag draait het om TV series. Ideaal voer om wat tijd tijdens het reizen stuk te slaan of als je even wilt chillen op de kamer. Welke TV series raden JJ en Skate aan voor op vakantie? Waar liggen hun persoonlijke voorkeuren? Ligt die op het vlak van humor of toch meer richting een (true) crime achtige serie?  JJ & Skate hebben door hun to watch lijstjes heen gespit en speciaal voor jullie een aantal TV series naar voren gehaald die ze jullie willen aanbevelen voor op vakantie. Check het snel, want wie weet staat er ook voor jou wat in de lijst.

Langdradige series…

De één houd meer van inhoudelijk diepgaande series met veel dialoog dan de ander. De andere meer van wat snellere actie. Peaky Blinders season 6 zou misschien iets voor jou kunnen zijn als je op zoek bent naar het beste van d ze twee werelden. In deze serie volg je het leven van de Peaky Blinders bende en hun leider Tommy Shelby. Het verhaal is deels gebaseerd op de echte Peaky Blinders en hun rivalen. De serie speelt zich af in het Birmingham van na de Eerste Wereldoorlog en toont misdaad van alle kanten. Van politie omkoperij tot aan huurmoordenaars en familieproblemen. In voor een beetje spanning tijdens de vakantie? Dan is het zesde seizoen volgens de JJ het kijken waard.

Twijfelende huurmoordenaar

Barry is een huurmoordenaar die zijn criminele leven een beetje beu is. Hij krijgt een nieuwe opdracht en reist met tegenzin naar Los Angeles om zijn allerlaatste klus te klaren. Barry belandt daarbij toevallig in een theater waar hij een nieuwe passie ontdekt. Ook ontdekt hij dat zijn laatste doelwit iemand uit zijn toneelklas blijkt te zijn. Nu moet hij de keuze maken, het doelwit omleggen? Of het normale leven omarmen? De serie zit  vol met duistere humor grappen en is volgens Skate zeker een aanrader voor op vakantie. En zo hebben de beide heren nog een aantal producties op hun lijstje staan.

Aanraders die benoemd zijn in dit item

 • Borgen
 • Peaky Blinders
 • We Own This City
 • Slow Horses
 • Severance
 • Stranger Things
 • Barry
 • The Terminal List
 • Westworld
  Mocht jij nog leuke tips hebben op het gebied van TV-series, drop ze dan graag in de comments. Zo hebben we straks allemaal wat te checken op vakantie.
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch