Menu Premium
Loading...

Premiumvision #4: De oude E3 versus de nieuwe E3

30/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de komende week van het Kerstreces (klinkt zo mooi) zetten we de eerste zeven afleveringen van onze online TV-show Premiumvision op de site. Als dank voor alle mensen die onze site, YouTube of Twitchkanaal in 2022 hebben bezocht én als promotie voor onze Premium service. Dankzij Premium bestaat Gamekings. De community verschaft ons de middelen om content te kunnen maken. In ruil voor die buitengewoon waardevolle support maken we extra content. Premiumvision is daarbij de spreekwoordelijke kers op de taart. Check de komende week rustig de zeven video’s en wie weet zijn deze video’s de laatste zet om jou te overtuigen ook Premium Baas te worden. Alle hulp is welkom. Zo niet, dan houden we ook van je. Vandaag de vierde Premiumvision waarin we de oude met de neiuwe E3 vergeleken.

Premiumvision onderzoekt welk type E3 beter was

De E3 viel in 2020 tegen. De online shows boden te weinig vette games en de sfeer moesten we echt zelf maken. Samen met de community. Maar die sfeer die konden we maken omdat we wisten wat het ooit was. Hoe het er ooit aan toeging in de gloriedagen. In deze aflevering van Premiumvision lieten we het heden en het verleden elkaar raken. Daan stapte bijvoorbeeld in zijn auto en reed richting het Zuiden voor een weerzien met een aantal ware E3 veteranen. Daarnaast stond de camera backstage aan om te checken hoe het E3-feestje anno 2021 gecreëerd werd door de redactie.

Beelden uit Den Ouden Doosch

Alhoewel de content uit de oude doos er natuurlijk anders en vooral veel vetter uitziet (een studio is en blijft een studio, hoe mooi je hem ook aankleedt), ga je straks wel veel overeenkomsten zien. Broederschap, de impact van het zien van splinternieuwe games, maar ook bier en vlees, gevolgd door katers van epische proporties. Ga er dus maar even lekker voor zitten en geniet van het vierde deel van Premiumvision.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch