Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #4: De oude E3 versus de nieuwe E3

26/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor aflevering vier van Premiumvision. Jeweetwel, de enige TV show in Nederland die enkel en alleen via een website te zien is. Speciaal gemaakt voor de duizenden Premium Bazen. Zoals beloofd krijg je vandaag, in dit hopelijk lekker zonnige weekend, het laatste snufje E3 voor je kiezen. Want hoe je het ook wendt of keert, en ondanks het feit dat de beurs uit Los Angeles dit jaar niet meer was, wat het ooit is geweest, voelt deze periode van het jaar altijd als heilig voor ons. En heilige momenten moet je koesteren. En dat doen we dan ook in deze vierde aflevering van Premiumvision. Gewoon omdat het kan, en omdat het ook nog eens verdomd leuk is om te maken.

De E3 viel dit jaar wat tegen. De online shows boden te weinig vette games en de sfeer moesten we echt zelf maken. Samen met de community. Maar die sfeer die konden we maken omdat we wisten wat het ooit was. Hoe het er ooit aan toeging in de gloriedagen. In deze aflevering van Premiumvision laten we het heden en het verleden elkaar raken. Daan stapte bijvoorbeeld in zijn auto en reed richting het Zuiden voor een weerzien met ware E3 veteranen. Daarnaast stond de camera ook backstage aan om te checken hoe het E3-feestje anno 2021 gecreëerd werd door de redactie.

Alhoewel de content uit de oude doos er natuurlijk anders en vooral veel vetter uitziet (een studio is en blijft een studio, hoe mooi je hem ook aankleedt), zul je straks wel veel overeenkomsten zien. Broederschap, de impact van het zien van splinternieuwe games, maar ook bier en vlees, gevolgd door katers van epische proporties. Ga er dus maar even lekker voor zitten en geniet van deel 4 van Premiumvision. En echt mega bedankt voor alle support en het enthousiasme die we hebben gehad en ondervonden tijdens de afgelopen weken. We kunnen er minimaal weer een jaar mentaal door vooruit.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch