Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Pistoleros del Sofa: Shotgun challenge in space

13/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De derde editie van de rubriek ‘Pistoleros del Sofa’ staat klaar. ‘Pistoleros del Sofa’ is namelijk wat we zijn. Al twintig jaar (en eigenlijk langer) straffen we elke CPU en/of levende persoon keihard af die tegen ons zijn of haar wapen durft te trekken. Geef ons een virtuele shotgun en niemand in een videogame is zijn of haar leven zeker! Die jarenlange oefening en de duizenden matches die we hebben afgewerkt, maakte van ons Pistoleros del Sofa. Echte couch warriors die voor de duvel niet bang zijn. Dit keer tonen Jelle en Koos dat in de illustere ‘Shotgun Challenge’. Een mode die we zelf hebben verzonnen en nu in space!

Pistoleros del Sofa: Shotgun challenge

We kunnen allemaal uren lullen over het aantal vijanden wat we hebben neergemaaid en vooral de nietsontziende manier waarop we dit deden. Maar jullie willen dat natuurlijk zien. Jullie willen een Pistolero del Sofa echt in actie zien. En dan checken of je er zelf ook een bent. Bij popular demand gaan we verder in de mode die we ooit voor ons event Gamer’s Heaven creëerde. Een competitievorm waaraan zoveel mogelijk mensen op een dag konden meedoen en waarvan de potjes extreem kort en pakkend waren. De Shotgun challenge. Een mode die je op elke Call of Duty kan loslaten. Dit keer gebruiken we Infinite Warfare.

Jelle en Koos gaan de Strijd aan

Onze Jelle met zijn rode baret en Koos met zijn oorlogshelm, zitten er klaar voor en gaan de ‘infamous’ shotgun challenge doen. Dit keer met het strafen en jumpen wat we in de oude Call of Duty’s voorgeschoteld kregen. Kunnen de heren daar nog mee om gaan, nu alles weer boots on the ground is geworden? Wie gaat er winnen, Jelle of Koos? Wie van de twee is de echte Pistoleros del Sofa?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch