Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Pistoleros del Sofa: De Gun Game van Call of Duty: Black Ops Cold War

03/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Note: Excuses voor de krakende microfoon  

Dames en heren, ga er maar even lekker voor zitten. Want we presenteren jullie een nieuwe rubriek. regelmatig krijgen we de vraag of we qua gaming wat meer onszelf kunnen laten zien. Oftewel, jullie vinden het af en toe tof om ons te zien gamen. Te zien shinen, maar net zo vaak (of wie weet wel vaker) te zien falen. Hé, we get it, niks leukers dan leedvermaak. Daarom hebben we  na rijp beraad de ‘Pistoleros del Sofa’ in het leven geroepen. Omdat dat is wat we zijn. Al twintig jaar (en eigenlijk langer) straffen we CPU’s en levende mensen hard af die tegen ons hun wapen trekken. Geef ons een virtuele AK 47 of shotgun en niemand in een videogame is zijn of haar leven zeker. Enkel die jarenlang oefening heeft van ons allemaal een Pistolero del Sofa gemaakt.  Een heuse couch warrior.

Pistoleros del Sofa word je niet, dat ben je

We kunnen allemaal uren lullen over het aantal vijanden wat we hebben neergemaaid en vooral de nietsontziende manier waarop we dit deden. Maar jullie willen dat natuurlijk zien. Jullie willen een Pistolero del Sofa wel eens echt in actie zien. Kijken of je er zelf ook een bent. En dat gaan we doen in deze rubriek. Niet door gewoon een willekeurig potje fps te spelen. Dat is immers een koud kunstje voor een sofa soldaat. Nee, door challenges aan te gaan. Maffe modes er bij te pakken. Of zelf gecreëerde uitdagingen op te zetten.

Wie komt het eerste bij het laatste wapen aan

Voor de eerste aflevering van Pistoleros del Sofa hebben we gekozen voor de Gun Game mode van Call of Duty: Black Ops Cold War. Iedereen begint met een revolver en bij elke kill verandert je wapen. Wie het snelst bij het laatste wapen is, wint. Lijkt me toch een perfecte challenge voor een een persoon die een meer dan gedegen virtuele militaire training heeft gehad…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch