Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over te hete PlayStation 5, Randy Pitchford en E3 2021

07/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vier grote onderwerpen kent deze aflevering van de Peepshow. Vier grote onderwerpen plus een zijdelingse discussie over het uitstellen van The Last of Us II. Wat was daar de reden van volgens Sony, geloven wij die en gaan er meer titels uitgesteld worden? Boris en JJ zitten weer klaar voor een analyse van het zakelijke nieuws van de afgelopen week. En dan weet je dat er altijd weer een paar partijen de pineut zijn…

Wat is waar van gerucht rond de oververhitte PlayStation 5?

Sony werd lang door de twee heren geprezen als de partij die zijn zaken goed voor elkaar had. Dikke voorsprong op de Xbox One, sterke PR, waanzinnige serie aan exclusieve games. Wat kon er fout gaan? Nou, best wel wat. Microsoft die opeens een powerhouse met de Xbox Series X presenteerde. De techtalk van Mark Cerny die niet helemaal lekker overkwam. En dan nu het gerucht rond de oververhitte PlayStation 5. Je moet dit verhaal zeker met een bak zout nemen, maar als Mark Cerny dan zelf iets zegt over dat dit mogelijk kan zijn, dan valt er wel wat te bespreken in deze Peepshow. En dat doen Boris en JJ dan ook volop.

Randy Pitchford ontketent weer een relletje

Dan is er Randy Pitchford, de baas van Gearbox en een persoon die al aantal keren heeft mogen schitteren in de Peepshow. En meestal is dat geen goed teken. Dus wat is er nu weer aan de hand? Wat voor een probleem heeft Pitchford dit keer veroorzaakt? En dan de ESA, de organisatie achter de E3. De datum van de E3 2020, die zoals we weten niet doorgaat, is nog niet eens gepasseerd en de ESA komt al met een datum voor de de editie van 2021. Waarom zo vroeg? Wat wil voor signaal wil de ESA daarmee geven.l? Dit plus een discussie over de PR-aanpak van de game Valorant door Riot zie en hoor je allemaal in de Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch