Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over specs Xbox Series X, Geforce Now en klachten over Nintendo

26/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast de speciale !@#$%show Corona Editie hebben we deze week ook een gewone !@#$%show. Het gewone leven gaat immers onverdroten voort. En dus ook het normale reilen en zeilen binnen de gamesindustrie. En afgelopen dagen was het echt weer volle bak aan met roddels, geruchten, fuck ups en rechtszaken. Bijvoorbeeld over de Xbox Series X en de Switch. Boris en JJ hebben het er dus maar druk mee en namen voor jullie een extra !@#$%show op. Helemaal, tot en met de laatste minuut, over de gewone zakelijke beslommeringen van publishers en developers.

Xbox Series X, PlayStation 5 of toch Nintendo Switch?

Een van de meest opvallende gebeurtenissen van de afgelopen dagen was natuurlijk de post van Microsoft waarin ze de complete specificaties van de Xbox Series X vrijgaven.  Een coole move van Xbox die lijnrecht tegen over het zwijgen staat van PlayStation. Hoe staan de twee heren hier tegenover. Bussines as usual voor Sony of moeten ze nu oppassen dat ze niet alleen nog maar achter Xbox aanhobbelen. Want dat gevaar bestaat. Ook is er nieuws over Nintendo en de Switch. Nintendo brengt veel variaties van de Switch uit, maar je kunt de gegevens van de game niet transfereren. Niet bepaald klantvriendelijk. Wat is hier aan de hand?

Is het tijd voor Nividia Geforce Now?

Dan Geforce Now, de nieuwe streaming service van Nvidia. Die door ons best cool wordt gevonden op de redactie. Maar helaas loopt het niet zo lekker als dan gedacht. Publishers halen hun games zomaar weg. Wat is de bedoeling hier van? We hebben de games die we via Geforce Now kunnen spelen toch al gekocht? Zoals altijd eindigen we met iets vrolijks en mooie. Omdat de wereld meer is dan alleen die ellende die we soms de review laten passeren. Af en toe gewoon even glimlachen is belangrijk. Ook voor het Team Zuur van Gamekings: Boris en JJ.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch