Menu Premium
Loading...

!@#$% over Corona virus, Nintendo Switch Pro en de prijs van een booth

28/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een nieuwe peepshow. Een peepshow waarin Boris en JJ zich voorbereiden op het uitgebroken Corona virus en waarin de mogelijke komst van de Nintendo Switch Pro wordt besproken. Daarnaast krijg je flink wat cijfers om je oren met betrekking tot de kosten van booths bij gamebeurzen en haalt Runescape in 2020 het nieuws. Ja, echt.

Het Corona virus

Boris en JJ zijn nog geen slachtoffer geworden van het virus, want in Nederland zijn we voorlopig nog niet de klos. Inmiddels is het virus echter niet alleen meer in China. In bijvoorbeeld Duitsland is de eerste besmetting al daar. En Duitsland is toch niet zo heel ver van Nederland. En het virus houdt ook de gamewereld bezig. Er is bijvoorbeeld een game genaamd Corona Command and Conquer en het heeft ook gevolgen voor Plague Inc, waarvan de website vanwege drukte helemaal plat ligt.

Kosten booth op gamebeurzen

Die zijn behoorlijk groot. De foto’s die in dit item langskomen zullen het beeld aardig schetsen. Je krijgt de kosten te zien van een booth, van hotels, van het materiaal en van het internet. En dan kost het bouwen ook nog aardig wat. Kortom: de kosten die komen kijken bij het aanwezig zijn op een gamebeurs zijn behoorlijk groot.

Komt er een Nintendo Switch Pro?

Gezien het feit dat zowel Xbox als PlayStation eind dit jaar met een nieuwe console gaan komen, mag er toch wel gesteld worden dat Nintendo niet per se achter kan blijven. Tenminste, dat zou je denken. De Nintendo Switch gaat echter voorlopig als een gek de winkels uit en er lijkt niet veel reden te zijn om met iets nieuws te komen. Maar deze verkoopcijfers gaan normaal gesproken eind dit jaar dalen als de Xbox Series X en de PlayStation 5 op de markt zullen komen. Hoe dan ook: Boris en JJ gaan eens flink speculeren.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch