Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!#$%& over professionele scalpers, misbruik PS Plus & regels streaming

01/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week betekent natuurlijk ook een nieuwe editie van de Peepshow. JJ en Boris zitten voor jullie klaar om eens lekker los te gaan over de console scalpers, de PS5 ban voor misbruikers PS Plus aanbieding, de nieuwste regels in China wat betreft Twitch en natuurlijk nog meer. Ga er maar eventjes lekker voor zitten, het is tijd voor een nieuwe Peepshow.

De professionele scalpers van de PS5

We zijn er allemaal op de harde manier achtergekomen dat het niet zo makkelijk was en is om aan een nieuwe console te komen. Althans, op een normale manier. Zo is het wel mogelijk om een PS5 aan te schaffen op bijvoorbeeld Marktplaats, maar dan zit er wel een addertje onder het gras. En dat addertje is het feit dat een gebruiker op Marktplaats zelf zijn prijs kan bepalen. Dit zorgt ervoor dat de nieuwste  PlayStation console voor een (veel) hogere prijs wordt verkocht dan de bedoeling is. Zo staat er bijvoorbeeld een aanbieding op van meer dan 1000 euro. En het betreft hier niet alleen losse personen. JJ heeft een kijkje genomen naar een professionele website die ook bezig is met het doorverkopen van schaarse items, en goed ook…

PlayStation is druk bezig met de ban hammer

Een van de leukste dingen aan het hebben van een PS+ abbonement op de PS5 is de PS PLUS collection. Een collectie bestaande uit 20 games die speelbaar zijn voor het abbonementslid op de PS5. Wat niet iedereen weet is dat deze games ook speelbaar zijn op de PS4 zodra je deze redeemed. Dit heeft Sony (door een eigen fout) in een situatie gestopt waarin zij logisch liever niet zouden hebben gezeten. Want PS5 bezitters verkochten de toegang tot hun PS5 , zodat andere gebruikers deze games op hun eigen PS4 konden plaatsen. En dat is dan weer niet de bedoeling. Dus wat heeft Sony hierop bedacht? Nou, ze zijn hardhandig aan de slag geweest met de ban hammer. Boris en JJ hebben hier natuurlijk een mening over.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch