Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over flirt Xbox met Sega, E3 2020 en Blizzcon

14/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Klabam, een nieuwe Peepshow, recht voor je kanis. Boris en JJ zitten helemaal klaar achter de desk om jou weer langs het hardste nieuws en de beste roddels en geruchten binnen de gamesindustrie te leiden. En zoals altijd met passie en het gestrekte been vooruit, want het moet wel een beetje entertainend blijven. Het is en blijft Gamekings.

Zit nu Microsoft nu een beetje te flirten met Sega?

Het eerste onderwerp wat Boris en JJ aansnijden is de flirt tussen Xbox en Sega die afgelopen week gesignaleerd werd. Naar verluidt zou Microsoft vergevorderde interesse hebben om ‘iets’ te doen met Sega.  Wat zou dat ‘iets’ dan zijn? En is er hard bewijs voor deze theorie? Er was kort geleden immers ook een gerucht over de overname van de gametak van Konami door Microsoft. Waar we sindsdien niks meer van gehoord hebben. Wie zegt dat dit dan wel waar is? Nieuws is er ook over de E3 van dit jaar. Daar zou nog een online versie van komen. Nou, niet dus. Er komt helemaal niets. Waarom is dat en wat zegt dat over de organisatie ESA en de toekomst van dit magische event?

Blizzard waarschuwt fans nu al over mogelijk niet doorgaan Blizzcon

Dan Blizzcon. Ook een event. Organisator Blizzard waarschuwt haar fans dat het event, dat in november plaatsvindt, mogelijk niet kan doorgaan. Omdat alles in de wereld momenteel nu eenmaal onzeker is en Blizzard dus niet weet of men in november al toe is aan event met een grote groep mensen bij elkaar. En een event als Blizzcon organiseer je niet in een dag of drie. Is het slim dat Blizzard  dit nu al communiceert? Of kun je maar beter vroeg eerlijk zijn? Tot slot gaan de twee in op de invloed van de Coronacrisis op gaming. Want dit is zeker niet 100% negatief. Wat zijn dan de lichtpunten?

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch