Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Corona, Aandelen, GeForce Now en Karma

10/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Corona virus heeft ook dit keer weer de nodige impact op de Peepshow. Logisch aangezien de gamesindustrie behoorlijk wat last van de infectie heeft. En het einde is nog niet in zicht. Maar exact zoals de laatste weken openen Boris en JJ met het PlayStation 5 logo. Want nog steeds geen bericht van Sony. We kunnen het zo langzamerhand beter de Playstation 5 Show gaan noemen als het zo doorgaat. We zijn namelijk bang dat Sony de komende weken ook niks gaat zeggen. Maar wie weet ‘jinxen’ we de boel nu wel…

Het Coronavirus knalt de aandelen naar beneden

In de media draait alles momenteel om het Corona virus. Ook in de gamesindustrie. Denk aan de vele gecancelde events en grote partijen die mogelijk logistiek in de problemen komen. Maar heeft het Corona virus ook al invloed op de aandelen? En dan de uitspraken van Nintendo over het thuis werken. Niet in China of Japan waar Corona het zwaarst heeft toegeslagen, maar bij Nintendo in Washington en Californie. Hoe zit dat dan weer? Natuurlijk zijn er genoeg mensen in China die wel huis moeten blijven vanwege Corona. Bijvoorbeeld de vele scholieren. Die krijgen nu onderwijs via een app. Als die app tenminste beschikbaar is. Want scholieren zijn niet dom.

Streaming service GeForce Now verliest steeds meer publishers

Je zou toch denken dat Geforce Now iets goed oplevert voor game publishers. Geen dure PC meer nodig, maar gamen waar je wilt. Daar dachten de publishers echter heel anders over. Na Bethesda en Activision/Blizzard is nu ook 2K opgestapt bij GeForce Now. Daarentegen steunt Epic Games Geforce Now wel volledig. Waarom de een wel en de ander niet? Boris en JJ hebben hier, zoals altijd, hun mening over. Evenals over het stukje karma dat een Amerikaanse streamster cadeau kreeg van haar kat. Een prima Peepshow om de dinsdagmiddag of -avond mee te vullen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch