Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Onze herwonnen (grote) liefde voor Fallout 4

09/05/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar sta je dan, op de trap. De grote metalen deur van de schuilkelder draait langzaam open onder het gewicht van tonnen staal en lood en opeens is daar de zon. Dankzij het succes van de recent uitgekomen tv-serie van Fallout zal iedereen dit beeld inmiddels herkennen. Aangestoken door de prima serie zijn veel gamers weer volle bak Fallout 4  of Fallout 76 gaan spelen. De games stonden opeens weer bovenaan de charts op Steam. Bij ons is dat niet anders. Een flink aantal van ons dook de Wastelands in. Helemaal omdat er ook een next-gen update beschikbaar was. Bethesda wil natuurlijk incashen op de hype van de serie. In deze video vertellen Jelle, JJ en Koos jullie of het wederzien met de dystopische wereld van Fallout 4 hen goed is bevallen en wat de pro’s en contra’s zijn van de next -gen update. Doet deze game er negen jaar nog toe? Je krijgt het antwoord in deze Premium video.

Fallout 4 Next-Gen Update: Voelt de game nu van deze tijd aan?

De ‘next-gen’-update van Fallout 4 zou, zo mag je verwachten, een verbetering moeten zijn ten opzichte van de negen jaar oude game. Zo geeft de update jou de keuze uit vier modi, die allemaal worden geleverd met verbeterde beelden en sommige met hopelijk solide 60fps-prestaties. Verder krijg je gratis een aantal nieuwe missies. De drie heren gaan kijken of deze aanpassingen hen bevallen. Maakte het hun spelervaring toffer ten opzichte van het origineel of werd het er juist minder op? Want ja, dat kan. De industrie van 2024 is in staat om goede games met behulp van een update slechter te maken. Was de update überhaupt wel nodig? Of is de base game anno 2024 zo sterk dat het spel nog steeds tot de top van de RPG’s behoort. Jelle, JJ, en Koos geven hun oordeel in deze video.

Hebben we te maken met de beste RPG ooit?

Waarom games spelen die negen jaar oud zijn, als je ook games uit 2024 kunt spelen? Die er mooier uitzien, een betere framerate hebben en vaak meer mogelijkheden. Het antwoord is simpel: Omdat de oude games soms beter zijn dan het jonge grut. Is dat ook bij Fallout 4 het geval? Behoort de RPG van Bethesda nog steeds tot hun absolute top? Of misschien nu nog wel meer? De drie heren gaan het je in geuren en kleuren vertellen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch