Menu Premium
Loading...

Filmkings over Suicide Squad

10/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels is Suicide Squad in de bios en dat betekent volle zalen! Onze David en Dennis hebben deze natuurlijk gecheckt en delen hun uitgebreide kritische mening over deze film in deze Filmkings over Suicide Squad!

Suicide Squad is niet te houden! In het eerste openingsweekend haalde deze film in de VS een recordbedrag van 135 miljoen dollar (122 miljoen euro) binnen, wat alle verwachtingen van Warner Bros. te boven ging. David en Dennis willen je graag bij praten over wat zij van deze nieuwe DC-film vinden en geven daarbij hun uitgebreide kritische mening.

Onze heren hebben daarnaast een heleboel filmnieuws en natuurlijk is Dennis weer terug, nadat hij twee maanden niet in de studio te vinden was. Hij reviewt samen met David dan ook graag Suicide Squad! Suicide Squad gaat over een team van super villains die opgetrommeld worden om voor de verandering een keer de wereld te redden ipv te vernietigen, maar hoe ze dat doen? Dat zal je zelf moeten gaan beleven!

Wil jij nu weten wat David en Dennis van deze film vinden, of wat het laatste filmnieuws is? Stop met lezen en check snel deze Filmkings over Suicide Squad om te zien of jij dezelfde mening deelt als onze David en Dennis – of juist helemaal niet – en laat je reactie achter in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch