Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings met Dune, Atomic blonde en een beetje horror

19/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

En dan is het nu tijd voor Filmkings. Koos en Jelle zitten klaar om je bij te praten over de belangrijkste filmnieuwtjes van dit moment. Ze hebben het onder andere over de nieuwe set foto’s van Dune en de geruchten rondom Atomic Blonde. Ook bespreken ze de nieuwste en vetste trailers zoals die van Perry Mason. Gelukkig is het deze week wat rustiger wat betreft uitgestelde films. Wat meteen een hoop vette nieuwtjes oplevert.

Dune komt terug en word langer dan ooit

Denis Villeneuve heeft de eerste foto’s van zijn nieuwe verfilming van Dune naar buiten gebracht. In 1984 heeft David Lynch al geprobeerd om het boek van Frank Herbert te verfilmen. Dat werd hem helaas toch niet helemaal in dank afgenomen. Nu is het dus Villeneuve aan zet, die er een heus project van wil gaan maken. Door niet één maar twee films te maken en zo het hele verhaal van het boek te vertellen. En als je dacht dat hij het alleen bij twee films ging laten, zit je ook mis. Er kom ook nog een serie in hetzelfde universum. Deze zou zich gaan richten op de vrouwen en hun leven in deze Dystopie.  Deze eerste beelden van de film laten veel fans al watertandend. Of de beelden ook zo’n effect heeft op Jelle en Koos, zie je in het item!

Klassieke horrorfans gaan eindelijk weer aan hun trekken komen

Het heeft even mogen duren maar ook de Hellraiser franchise krijgt een reboot. Er waren al langer plannen om Pinhead terug te brengen op het zilveren doek, maar steevast bleken toch altijd meer geruchten dan plannen. Nu is er dan eindelijk een team opgezet om deze franchise nieuw leven in te blazen. Schrijvers Ben Collins Luke Piotrowski nemen de forse taak op zich, onder leiding van regisseur David Bruckner.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch