Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#&$ over PlayStation 5, YouTube & Anthem

18/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals afgesproken beginnen Boris en JJ ook deze editie van de Peepshow met het spectaculaire logo van de PlayStation 5. Want geen officieel nieuws over de nieuwe console van Sony. En zolang dat nieuws er niet is, houden we een stil protest, tonen de twee een logo en behandelen ze de geruchten. Eigen schuld dikke bult zeggen we dan maar. Gelukkig is er meer op de wereld dan alleen de PlayStation 5. We hebben ook roddels over Anthem, een dikke deal tussen Activision en YouTube en natuurlijk het Corona virus. Gaat weer een spannende drie kwartier worden.

EA geeft toch nog een slinger aan Anthem

Anthem. Van die game zullen ze bij EA af en toe wel zwetend wakker worden. Iedereen heeft het spel, dat de strijd aan zou moeten gaan met Destiny, al opgegeven. Iedereen behalve EA. Waarom? Als er één bedrijf is wat makkelijk slecht presterende developers de deur wijst, dan zijn zij het wel. We beweren toch met zijn allen dat alles altijd om geld draait bij die toko? Waarom gaan ze dan nu toch nog een keer veel centen in een complete remake van Anthem stoppen? Boris en JJ gaan in deze editie van de Peepshow op zoek naar de reden(en).

YouTube betaalt een shitload aan dollars aan Activision

Ook hebben ze het over een mega deal tussen Activision en YouTube. Vele tientallen miljoenen dollars in de portemonnee van de een gaat naar die van de ander. Wat is hier aan de hand? En zijn dit soort bedragen zinvol? Natuurlijk gaan we het ook nog even over het Corona virus hebben. Dat virus is goed en slecht voor de gamesindustrie. Hoe dat kan? Ook dat leggen Boris en JJ je haarfijn uit. Tijd om even lekker achterover leunend te genieten van drie kwartier zuur gelul over het reilen en zeilen binnen de games wereld.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch