Menu Premium
Loading...

!@#$% over Take Two met 93 games in vijf jaar en falende Xbox in Japan

26/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor daar zitten we dan, helemaal klaar voor een gloed nieuwe !@#$%Show. Gamingland ligt zeker niet sil in deze gekke tijden van het jaar, en daarom kunnen wij elke week je weer ff lekker bij praten in dit item. Voor de ervaren kijkers van de !@#$%Show is het concept wel duidelijk, maar voor de wat nieuwere kijkers zullen we het nog even uitleggen. Boris en JJ gaan je in ongeveer 40 minuten meenemen in de wat diepere game nieuwtjes van deze week. In die 40 minuten gaan ze ongeveer 6 nieuwtjes af en spreken ze daar hun duidelijke mening over uit.

Take Two gaat 93 games uitbrengen in vijf jaar

Ja je leest het goed, Take Two heeft aangekondigd dat zei in de komende vijf jaar 93 games gaan uitbrengen. Dan hoor ik je al zeggen “93, dat is wel heel veel.” Ja dat is ook heel veel, dat is ongeveer achttien game per jaar. Hoe Take Two dat gaat doen geen idee, maar of we er wel zo tevreden mee moeten zijn? Als je 18 games per jaar uitbrengt dan kunnen ze natuurlijk nooit allemaal even goed zijn. En als er dan een keer een hele goede tussen zit dan krijg je alweer heel snel een nieuwe. En of je daarop zit te wachten, denk het niet. Maar Boris heeft zo zijn uitgesproken mening over hoe Take Two aan die 93games gaan komen.

Xbox verkocht in 2018 0,3% van hun consoles in Japan

Dat Xbox en Japan elkaar niet zo lekker liggen, dat is wel algemeen duidelijk. En dat blijkt maar weer eens door de cijfers die we deze week tegen zijn gekomen. Xbox verkocht 0,3% van hun wereld wijde verkochte consoles in Japan. Dat is natuurlijk echt super weinig. Maar doet de PlayStation het dan wel goed in Japan, of verkoopt dat ook als niks. En de Nintendo Switch dan, verkoopt die wel gewoon goed. In deze !@#$%Show kom je het allemaal te weten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch