Menu Premium
Loading...

!@#$% over dramatische PS5-voorraad en problemen next gen controllers

16/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De sneeuw die Nederland op haar gat heeft gelegd, is inmiddels aan het verdwijnen. Als je Piet Paulisma en collega’s moet geloven staat het lenteweer zelfs alweer om de hoek. Tijd voor een nieuwe Peepshow dus! Want terwijl Nederland plat lag, bleven de games- en entertainmentindustrie op volle toeren draaien. Wij behandelen deze week wederom het drama rond Square Enix en de eventuele overname door Sony Playstation. Super interessant om deze bewegingen in de markt te volgen uiteraard. Ook is er nieuws rond de Gamestop saga. Wat hield de winkelketen er zelf aan over. JJ en Boris bespreken de zaken uitgebreid in deze Peepshow.

Gamestop de huilende derde?

Trouwe kijkers weten dat wij Gamestop in een eerdere Peepshow ook al behandelden. De naam van de Amerikaanse videogameretailer stond een korte periode flink in de spotlights. Dit kwam door een bijna anarchistische aanval van een subreddit tegen het onaantastbare Wall Street. Veel mensen hebben goed verdiend aan deze handel. Maar hoe zit het met Gamestop zelf, de partij waar het allemaal om ging? Konden zij er zelf van profiteren. Boris en JJ gaan je het vertellen.

Nóg meer controller ellende

Nadat er de afgelopen tijd een aantal problemen boven kwamen drijven omtrent de Playstation controller, blijkt nu ook de Xbox controller kuren te hebben. Het probleem dat de Xbox eigenaren plaagt, laat de controller de verbinding verbreken met de console. Érg kut dus. Hoe kan het nou dat de next gen controllers veel problemen kennen? Nieuwe controllers kosten een flinke kluit geld. JJ en Boris delen hun mening in deze Peepshow.

Een vergeten en omstreden game krijgt nieuw leven

Het spel werd in 2009 verlaten door Konami vanwege de negatieve feedback die het destijds kreeg. Echter weten wij dat de tijd alle wonden heelt. Nu is Six Days in Fallujah  dus weer opgepikt en zijn de plannen om het spel alsnog uit te brengen. Het spel behandelt een nasty gevecht bij de stad Fallujah in Irak. Een gevoelig en relatief recent onderwerp dus. De potentie voor een veelzijdige en eye opening singleplayer is dus aanwezig. Check hier de trailer. Wij zijn benieuwd.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch