Menu Premium
Loading...

!@#$% over uitstel Cyberpunk 2077, Overwatch League & The Closer

13/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en JJ zitten zitten klaar om een nieuwe Peepshow te presenteren. Ook deze week is er genoeg voor de mannen om over te discussiëren. Bijvoorbeeld over het uitstel van Cyberpunk 2077 wat onlangs ternauwernood voorkomen lijkt te zijn. Het hoe en waarom bespreken de twee. Ook het fascinerende verhaal van de ‘Closer’ bij Far Cry 3. En wat te denken van de dramatische kijkcijfers van de Overwatch League Finals en hoe Activision/Blizzard probeerde deze aantallen op te krikken! Ga er even voor klaar zitten want hier komen geniet 40 harde minuten van de Peepshow van dinsdag 13 november.

Is het nou crunch bij Cyberpunk 2077 of overwerk uit vrije wil?

Het leven van een game developer is niet altijd even makkelijk. Je kan jarenlang aan een product werken wat vervolgens keihard de grond in geboord wordt, denken dat je bijna klaar bent met het product en te horen krijgen dat je toch nog een paar maanden langer door moet gaan, of plotseling te horen krijgen dat je de komende periode 6 dagen per week moet werken. Dit laatste was het geval bij CD Project Red, de studio achter Cyberpunk 2077. Vorige week verscheen er een verhaal dat de Poolse bazen hun personeel opnieuw ‘verplichten’ tot een zesdaagse werkweek. Terwijl ze beloofd hadden niet langer te gaan crunchen.

Het onbekende en bizarre beroep van closer bij developers

Deze week verscheen een tweede verhaal over het overwerk bij CD Project Red. Eentje dat een totaal ander licht op de situatie deed schijnen. Want hier waren het de medewerkers zelf die aangaven te willen overwerken in plaats van de game opnieuw uit te stellen. Wat is nu de waarheid? Dit en het verhaal over het persoon dat bij developers ingehuurd wordt om games af te maken, de dramatische kijkcijfers van de peperdure Overwatch League en een RPG site die misschien om de ‘verkeerde’ gronden wordt gepromoot. Dat zie je allemaal in deze editie van de Peepshow.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch