Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over PR-fuckup EA, Ubisoft en Game Pass & reclame Mad Catz

05/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De dinsdag is geen dinsdag zonder een Peepshow. Althans, dat vinden wij. En dus gaan Boris en JJ de studio in om achter de desk de zakelijke beslommeringen binnen de industrie door te nemen. En dat doen ze, zoals altijd, op geheel eigen wijze. In deze editie hebben de twee veteranen het onder andere over een pr-fuckup van EA, een week vol bedreigingen aan het adres van developers en de Tweede Kamer versus lootboxes. Allemaal onderwerpen waar Boris en JJ wel van vinden. Ga dus lekker zitten of liggen en check de Peepshow van dinsdag 5 juli 2022.

Veel developers online bedreigd de afgelopen weken

De afgelopen weken werden er een aantal beslissingen genomen die voor gamers best wel teleurstellend waren. Een mogelijk uitgestelde presentatie van God of War Ragnarök, aankondiging dat er nog maar één nieuwe Monkey Island-game komt, en ga zo maar door. Allemaal zaken waar je als gamer van kan en mag balen. Maar de hedendaagse maatschappij neemt zaken ietwat persoonlijker. En dus werden developers bedreigd. En goed ook. Hoe kijken de twee heren hier tegen aan. En is er een oplossing voor deze misselijke taferelen op social media?

Fuckup EA & bizarre reclamespot van Mad Catz

PR doen is een kunst. Eentje die je goed in vingers moet hebben om successen te kunnen behalen. Een leuk bedoelde tweet kan bijvoorbeeld compleet verkeerd opgepikt worden. Dat gebeurde EA toen ze dachten leuk mee te liften op de ‘They are a 10’-hype op met name TikTok. Dat lukt dus niet helemaal. Sterker nog, EA zette zich een beetje boel voor paal. Waarom? Dat vertellen de twee heren je in deze video. Zoals ze ook discussiëren over een motie tegen lootboxes in de Tweede Kamer en een nieuwe reclame campagne van Mad Catz,  Je gaat het allemaal zien en horen in deze nieuwe editie van de Peepshow.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch