Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over groot succes Nintendo & totale falen Square Enix

09/08/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niks Peepshow op de dinsdag. We doen hem deze week gewoon op de woensdag. Gisteren was daar immers de review van dé sensatie van het moment: Baldur’s Gate 3. En grote releases gaan altijd voor. Boris en JJ zitten deze zomer nog één keer klaar om jullie te verblijden met een half uur aan old school gemopper en gezeur. Want daar kijkt iedereen de Peepshow voor. Elke week steken ze de twee de vinger in de aars van de industrie om te kijken wat de temperatuur is. Nu, bij Nintendo is die meer dan goed. Ze hebben een record kwartaal achter de rug. Toch daalde de aandelenkoers. Hoe kan dat? Wat is er aan de hand en moet Nintendo er van schrikken? Het antwoord op deze kwestie en een aantal andere, zie en hoor je in de Peepshow van woensdag 9 augustus 2023.

Nintendo vestigt record na record

Om nou te zeggen dat Square Enix lekker in de wedstrijd zit, nee, allesbehalve. De Japanners scoorden het afgelopen kwartaal, in vergelijk met hetzelfde kwartaal van vorig jaar, 78% minder omzet. Dan hang je niet bepaald de vlag uit. Wat is er aan de hand en hoe denkt/kan Square Enix het tij te kunnen keren? Boris en JJ hebben er zo hun gedachtes over. En wat denken ze van het het gerucht dat Microsoft bezig is met de ontwikkeling van een diskloze Xbox Series X? Wat is daar de strategie achter? De twee heren bekijken het en geven hun ongezouten mening. Precies zoals je het van hen gewend bent en precies zoals je het zou willen hebben dat het gebeurd.

De Peepshow houdt een korte zomerstop

Dit is voorlopig even de laatste editie van de Peepshow. Boris en JJ lasten even een korte zomerstop in. De batterij opladen zodat ze er begin september fris en fruitig in kunnen klappen. Want de industrie staat nooit stil.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch