Menu Premium
Loading...

!@#$% over Fortnite, xCloud, Apple & Halo Infinite

18/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is de hitte buiten wat minder maar in de studio wordt weer flink ge-!@#$%. Zelfs zonder JJ gaat het gewoon door want de enige echte Koos neemt zijn plaats in. Deze week zijn er in de game industrie weer flink wat nieuwtjes naar buiten gekomen. Onder andere groot nieuws van Fortnite komt langs. Mocht je dit nou op een of andere manier gemist hebben dan zitten Boris en Koos klaar om weer lekker te !@#$%.

Is Fortnite nog steeds relevant?

Ondertussen is er bijna niemand meer die Fortnite niet kent. Van jong tot oud, iedereen heeft er wel eens van gehoord. De kinderen die het spelen en daarna  hun groot ouders de bekende dansjes leren. Toch is het nog maar de vraag of dit nog lang zal aanhouden. Recentelijk hebben Epic en Apple namelijk wat gedoe met elkaar gehad. En de vraag is nog maar of Fortnite nog toegankelijk blijft voor iedereen. En ja.. Dat is echt verschrikkelijk nieuws voor velen. Van een game die ooit geschiedenis schreef, tot een game die zomaar van het podium kan gaan verdwijnen. Maar wat denken Koos en Boris hierover. Wat zal de toekomst zijn van Fortnite. Want tja, Fortnite is nu eenmaal een van de grootste battle royale games.

Ze blijven maar uitstellen

Echt, alweer… We krijgen steeds met z’n alle te horen dat Halo Infinite weer wordt uitgesteld. Er wordt keer op keer aan ons bevestigd dat de nieuwe Halo titel nog wel even gaat duren. Bizar. We hadden met z’n allen zo gehoopt op de komst, of in ieder geval een datum voor de release van deze gruwelijke serie. Jammer dan toch weer.. Koos baalt er anders flink van. De flinke discussie over deze onderwerpen hoor je in dit item.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch