Menu Premium

Zul’jin is de nieuwe held in Heroes of the Storm

Rens van Nerum 23/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hell yeah! Er komt weer een nieuwe held naar Heroes of the Storm! En dat is niemand minder dan de leider van Amani Forest Trolls, Zul’jin.

Voordat de elven en hun alliantie de bossen van Lordaeron overnamen, behoorde dit bos tot de Amani. De Amani is een ras van Forest Trolls die een warlord hebben, genaamd Zul’ jin. Hij heeft alle trollen samengeroepen om de elven te slachten en terug te claimen wat ooit van hen was. Zul’jin’s heldenpersonage in Heroes of the Storm is een dodelijke assassin die op een stealthy manier zijn vijanden weet op te ruimen.

De grote boze troll heeft 2 heroic abilities, genaamd Taz’dingo en Guillotine. Taz’dingo zorgt ervoor dat Zul’jin de komende 4 seconden na activeren onsterfelijk is en dus niet onder de 1HP kan droppen. Met Guillotine gooit hij een grote axe in de lucht die maar liefst 210 damage doet aan alle vijanden die op dat moment in zijn area staan. Daarbij komt ook nog eens bonusdamage die steeds hoger wordt, hoe lager de health van Zul’jin is.

Meer weten over de nieuwe held van Heroes of the Storm? Check hier dan even zijn stats, skills en verschillende skins. Ben jij hyped om te gaan spelen met Zul’jin? Of speel jij geen Heroes of the Storm? Drop het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch