Menu Premium

Zuid-Korea krijgt Titanfall Online, een free-to-play Titanfall-game

Richard den Toom 01/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Titanfall 2 is ruim een maand uit en Steven en JJ waren in de review positief over de game. Tegelijkertijd was er natuurlijk de kwestie van de ongelukkige releasedatum, die misschien niet handig was gekozen. De game heeft in elk geval niet goed verkocht en twee weken geleden liet ontwikkelaar Respawn weten dat ze niet met zekerheid kunnen zeggen of er ooit een derde deel komt. En dan is daar ineens Titanfall Online!

Titanfall Online is alleen geen volwaardig derde deel en ook is Respawn niet volledig verantwoordelijk voor deze titel. Het is namelijk een samenwerkingsproject van EA, Respawn en Zuid-Koreaanse ontwikkelaar Nexon en de game is bedoeld voor de Zuid-Koreaanse markt. Er is nog geen releasedatum genoemd, maar Zuid-Koreanen kunnen van 15 tot 21 december aan de slag met een bèta van de game. Of de game ook naar ons toekomt is niet bekend, voorlopig lijkt het erop dat alleen Zuid-Koreanen aan de slag kunnen met Titanfall Online.

Titanfall Online zal, zoals de naam doet vermoeden, draaien om de multiplayer en gaat naar alle waarschijnlijkheid free-to-play zijn. Er zijn een aantal screenshots en korte gameplay video’s online verschenen en het lijkt erop dat de game aspecten van zowel Titanfall 1 als Titanfall 2 zal combineren. Zie de screenshots en video’s hieronder:

Lijkt Titanfall Online jou wel wat en vind je het jammer dat de game niet naar Europa komt? Laat het zoals altijd weten in de comments!

Bron: Kotaku & VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch