Menu Premium
Loading...

Zoo Tycoon E3 2013 Announce Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De wereldberoemde PC-game Zoo Tycoon is terug, alleen dit keer op de Xbox 360 en Xbox One. Een nieuw uiterlijk en een nieuwe setting, maar nog steeds het vertrouwde principe van het bouwen van jouw eigen dierentuin. Hoe gaat Zoo Tycoon voor de Xbox 360 en Xbox One eruit zien? Check het in de Zoo Tycoon E3 2013 Announce Trailer.

Iedereen is wel bekend met de Zoo Tycoon games. Voor de PC en later ook voor de Nintendo DS zijn verschillende succesvolle games uitgekomen. Het doel was jouw eigen succesvolle dierentuin te bouwen en naast de dierentuin draaiende te houden, ook jouw dieren zo goed mogelijk te verzorgen. In Zoo Tycoon voor de Xbox 360 en Xbox One kun je op geheel nieuwe wijze jouw dieren verzorgen, met behulp van Kinect is er interactie mogelijk die in eerdere Zoo Tycoon games niet mogelijk was. Verder kun je je dierentuin creëren en veranderen op geheel nieuwe wijze.

Ga jij net zoveel plezier beleven aan het bouwen van je eigen dierentuin op de Xbox 360 of Xbox One als op de PC, of zie je een reboot van de serie niet zitten? Check wat er nieuw is in Zoo Tycoon en welke extra’s je kunt verwachten in de Zoo Tycoon E3 2013 Announce Trailer.

Zoo Tycoon E3 2013 Announce Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch