Menu Premium
Loading...

Zomertijd!

Boris van de Ven 27/03/2011 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je weet klagen wij heel wat af over jetlags en tijdverschil. Er gaat geen trip voorbij of er moeten even beandrukt worden dat we moe zijn, dat het warm is en dat we moe zijn. Vooral dat laatste is belangrijk.

Toch is er één jetlag die niet zo erg is. Dat is de zomertijd. Het is niet erg omdat het zomer is. Geen sneeuwbuien meer op je dak, geen natte sneeuw meer in je bek terwijl je ’s ochtends vroeg over straat fietst en geen sneeuw meer op je kale kop (als je die hebt) omdat je muts nog in je andere jas zat.

Nee, jongens en meisjes. Die tijd is voorbij. Vanaf vandaag is het officieel zomertijd! tijd voor zomer! tijd voor terrasjes, strand, chicks met korte rokjes en algehele lauheid. En jezus christus wat heeft het weer lang geduurd.

En als je het idee hebt dat deze nieuwspost nergens over gaat dan heb je het mis. We hebben ook een nieuwe video van Roosterteeth. Het is de trailer van de nieuwe Michael Bay film Angry Birds. Of tenminste…zoals die film zou zijn als Michael Bay echt een Angry Birds film zou maken.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch