Menu Premium
Loading...

ZombiU Official Launch Trailer

Gamekings Redactie 28/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Wii U heeft een aantal hardcore launch titels, waar ZombiU er één van is. ZombiU is een echte survival horror game met, zoals de titel al doet vermoeden, een hele hoop zombies. Aangezien je vrijdag de game al, samen met de Wii U, in huis kunt halen, is het hoog tijd voor de ZombiU Official Launch Trailer.

In ZombiU speel je meerdere personages die de eerste paar dagen van de zombie apocalyps hebben weten te overleven. Dit biedt echter geen garantie dat je nog veel dagen te leven hebt en je moet er alles aan doen om niet zelf een zombie te worden. De game vergeeft je fouten niet, want als je personage in de game dood gaat dan kun je dit karakter ook echt niet meer gebruiken.

De Wii U GamePad zul je vaak moeten gebruiken in ZombiU. Zo hebben we in eerdere trailers al kunnen zien dat de Wii U GamePad bijvoorbeeld kan dienen als radar, of je helpt met het lock-picken van deuren.

In de ZombiU Official Launch Trailer zien we hoe een gewonde roodjas in zijn laatste levensuren een tas voor een overlevende samenstelt, zodat hij een ander nog de kans geeft deze ramp door te komen. Na dit stukje live-action zien we in-game beelden van de vinder van de tas die vervolgens een flink aantal zombies een kopje kleiner maakt. Als je wilt weten hoe het afloopt met de onbekende persoon die de tas heeft samengesteld, kijk dan nu naar de ZombiU Official Launch Trailer.

ZombiU Official Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch