Menu Premium
Loading...

In The Eye of ZombiU Episode 2 Trailer

Gamekings Redactie 03/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De launch van de Wii U nadert, dus de launch van ZombiU ook. Er worden een aantal details van het verhaal onthuld in de ‘In The Eye of ZombiU Episode 2 Trailer’.

Dat Nintendo de hardcore gamer terug wil met de Wii U is wel duidelijk. De bloederige survival-horror game van Ubisoft is daar het levende bewijs van. Je kruipt in de huid van meerdere overlevers tijdens de grootste zombie apocalyps in London. Als je dood gaat in de game, is het personage waar je op dat moment mee speelt ook voor eens en altijd gestorven.

In de ‘In The Eye of ZombiU Episode 2 Trailer’ nemen we een kijkje achter de schermen bij de ontwikkelaars van de game, Ubisoft Montpellier. Zo komt Gabrielle Shrager aan het woord, de Story Design Director van ZombiU. Ze verteld over een aantal personages die in de game voorkomen. Sandra is één van deze personages en is de leider van een groepering genaamd Ravens of Dee. Ze heeft veel onderzoek verricht naar John Dee (degene die de apocalyps al jaren geleden had voorspeld) en ze probeert zoveel mogelijk overlevenden te evacueren uit London.

Antony Johnston, de Co-Writer van ZombiU komt ook even aan het woord. Hij vertelt onder andere dat ze met meerdere medewerkers van de studio door London zijn gelopen om op zoek te gaan naar de locaties en atmosfeer van de stad, die ze echt in de game terug wilden zien.

Of ze dat gelukt is, weten we pas wanneer ZombiU op 30 november gezamenlijk met de Wii U in Europa verschijnt.

ZombiU In The Eye of ZombiU Episode 2 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch