Menu Premium
Loading...

Zombies zijn terug in de Call of Duty: Infinite Warfare – Zombies in Spaceland Reveal Trailer

Joep Omes 16/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als jij het een beetje gek vond dat het strijdtoneel in de nieuwe Call of Duty zich naar de ruimte heeft verplaatst, dan vind je dit echt bizar. Check wat ik bedoel in de Call of Duty: Infinite Warfare – Zombies in Spaceland reveal trailer! ‘Nuff said?

Zombies zijn inmiddels vaste prik in de multiplayer van de Call of Duty franchise. Dit keer, echter, heeft Infinity Ward, het team dat verantwoordelijk is voor dit deel en zo ongeveer de helft van de serie, alle stoppen eruit getrokken. Het verhaal in Zombies in Spaceland speelt zich af in de jaren ’80 en de setting van de game loopt over van sfeer en muziek uit dit epische tijdperk. Bovendien kun je als speler kiezen uit vier eightties typetjes om te spelen; een sporter, rapper, nerd en het populairste meisje van de school. De personages worden ingesproken door een cast die ons niet onbekend is; Seth Green, Amy Schumer, Ike Barinholtz en Jay Pharoah hebben hun stemmen geleend voor dit avontuur. Bovendien is er een rolletje weggelegd voor de enige echte David Hasselhoff!

In Zombies in Spaceland wordt je als gamer uitgenodigd in een vreemd filmtheater, waar al snel blijkt dat je de film in getransporteerd wordt om daar in de film te spelen en je te bewijzen als acteur. Hier ga je de zombies te lijf in een space-thema pretpark in de jaren ’80.

Infinite Warfare staat op de planning voor 4 november op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Ben jij klaar om in de ruimte iedereen aan gort te schieten? Of wacht je liever even tot je op 9 november de zombies aan gort schiet? Of doe je dat het liefst allebei? Check nog een keer die sicke Zombies in Spaceland reveal trailer en laat het ons weten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch