Menu Premium
Loading...

Zombies neermaaien in Sony’s nieuwe IP Days Gone

Rik Koning 14/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elk jaar hopen we met z’n allen op een grote verassing bij de E3. Een nieuw IP dat uit het niets aangekondigd wordt en ons allemaal enthousiast weet te krijgen voor een compleet nieuwe wereld. Sony kreeg het zojuist voor elkaar tijdens haar E3-persconferentie met de titel Days Gone.

In de sfeervolle release trailer – die je hierboven kan checken – is een prachtige post-apocalyptische wereld te zien. Days Gone is een open-world action-adventure, waarin de speler speelt als Deacon St. John. Deze stoere bounty hunter die een beetje lijkt op een mix van Jelle en Steven probeert niet alleen te overleven in de chaotische gebroken wereld, maar is tegelijkertijd op zoek naar een reden om te blijven leven.

Sony speelt in de trailer in op de emotionele kant van het leven na de apocalypse. In de beelden lijkt het erop dat de game een hevige focus gaat hebben op de verhaallijn en de ontwikkelingen van de karakters. Alhoewel: geheel onverwacht werd tegen het einde van de show een brok gameplay getoond, en wat blijkt: we kunnen als een motherfucker zombies gaan maaien in de game!

Een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekend, maar de game zag er in de gameplay video vooralsnog uit alsof het zich in een redelijk vergevorderd stadium bevindt. Dus waar wacht je op? Ga snel die beelden checken en laat ons weten of jij enthousiast wordt van deze beelden?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch