Menu Premium
Loading...

Zelda: Breath of the Wild is launchtitel van de Nintendo Switch

Rens van Nerum 13/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Holy crap! Het is even bijkomen de livestream van Nintendo en al helemaal voor Zelda-fans. Waarom? Zelda: Breath of the Wild is launchtitel van de Nintendo Switch en komt dus toch gewoon op 3 maart in de schappen te liggen!

Het is vooral het einde waar Nintendo de livestream mee afsloot die een grijns van oor tot oor vertoonde op vele gezichten. Aan het einde van de livestream werd namelijk een epische trailer getoond van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Hierin konden we al een aantal nieuwe characters zien en werd er meer duidelijk over het verhaal van Breath of the Wild.

Misschien wel het meest opmerkelijke aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild is de voice-acting. Dit is voorheen nooit gedaan in de Zelda-game en daarmee een zéér gewaagde stap van Nintendo. Link en alle andere characters zullen nu dus niet meer alleen maar knikken, oeh en ah zeggen of alleen door middel van gezichtsuitdrukkingen communiceren, maar echt woorden spreken!

We zagen weer vele immense werelden voorbijkomen in de trailer, waaronder een ijswereld, een bos en een woestijn waarin vele verschillende dieren rondliepen en monsters die de zooi onveilig maken. Ook zagen we weer vele characters voorbijkomen die Link zullen helpen in zijn epische quest. Zo zagen we onbekende characters maar ook bekende voorbijkomen zoals de Zora en de Gorons.

Het verhaal is echter nog wat mysterieus, maar lijkt zich af te spelen in de toekomst van de Zelda-reeks en wel 100 jaar verder. Een stem in de trailer heeft het over de schrik die Ganon heette en 100 jaar geleden de wereld onveilig maakte en terug is gekeerd om het onze held Link lastig te maken. Ben jij hyped nu je weet dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild toch een launch-titel is voor de Switch? Geef ons je mening in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch