Menu Premium
Loading...

Yoshi Circuit zit in de aankomende Mario Kart 8 DLC

Gamekings Redactie 22/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Enkele maanden geleden kondigde Nintendo al aan dat er twee DLC-pakketten zullen verschijnen voor Mario Kart 8. De eerste van de twee pakketten verschijnt aankomende maand en zal drie nieuwe characters, vier nieuwe voertuigen en acht nieuwe tracks bevatten. Van één van deze tracks krijg je een voorproefje in deze nieuwe video. Het betreft Yoshi Circuit, een baan die de Mario Kart-veteranen waarschijnlijk wel kennen. De track zat oorspronkelijk in Maro Kart: Double Dash!! voor de Gamecube en het circuit was een paar jaar later terug te vinden in Mario Kart DS.

Welke tracks er verder nog in het DLC-pakket zitten is nog niet zeker, maar door deze video is Yoshi Circuit in ieder geval zeker. Wat de nieuwe characters betreft; binnenkort kun je het circuit onveilig maken met Link, Tanooki Mario en Cat Peach. Ben je er ook aan toe om je vehikel een update te geven? Dan kun je rubber verbranden met een nieuwe kart, een nieuwe motor, de Blue Falcon uit F-Zero en een mysterieus vierde vervoersmiddel waar Nintendo nog niets over bekend heeft gemaakt.

Mario Kart 8 is sinds mei dit jaar verkrijgbaar voor de Wii U en het eerste DLC-pakket zal in november verschijnen. Een precieze datum is nog niet bekend.
Yoshi Circuit zit in de aankomende Mario Kart 8 DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch