Menu Premium
Loading...

Yooka-Laylee komt op 11 april 2017 uit, maar komt niet meer uit voor de Wii U

Rens van Nerum 13/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was lang wachten en hopen voor de Banjo-Kazooie en Banjo-Tooie fans! Maar opvolger Yooka-Laylee heeft een launch datum gekregen! Alleen komt hij dan niet uit voor de Wii-U *zucht*.

Yooka-Laylee verschijnt dus 11 april 2017 voor de PS4, Xbox One en PC. De game zou ook uitkomen op de Nintendo Wii-U maar dit is helaas geannuleerd door de uitgever wegens ”unforeseen technical issues”. De game die is ontwikkeld door ex-Rare developers die werkzaam zijn bij Playtonic word voor de overige platformen dus wel wereldwijd uitgegeven op de hierboven genoemde datum.

Hoewel dit nieuws teleurstellend is, is er toch een klein lichtpuntje. De uitgever heeft namelijk aangegeven dat ze aan het kijken zijn voor een Switch-port versie van de game. Dus het kan zomaar zo zijn dat de game verschijnt op de Nintendo Switch. Echter durven we dit natuurlijk nog niet met zekerheid te zeggen of dit daadwerkelijk gaat gebeuren.

Mocht je een pre-order hebben afgesloten voor de game op de Wii-U kun je deze gratis overzetten op een van de andere platformen zodat je de game nog steeds ontvangt op basis van jouw pre-order. Ook krijg je van de Playtonic hier nog een bericht over hoe je jouw pre-order kunt overzetten.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch