Menu Premium

Yakuza Kiwami komt op 29 augustus naar het Westen

Rens van Nerum 13/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel dit jaar komt de game Yakuza Kiwami eindelijk naar het westen. Op 29 Augustus kunnen we volop gaan genieten van wederom een wreed Japans pareltje.

Er zijn inmiddels al heel wat Yakuza games naar het westen overgewaaid waar we ons al op los hebben kunnen laten gaan. Yakuza Kiwami is er weer eentje die een groot succes was in Japan en waar de die-hard Japan-freaks in het westen ook watertandend op aan het wachten zijn. De game bied overigens ook een mooie instap voor het verhaal, dus als je nog een newbie bent op het gebied van Yakuza kun je met deze game mooi instappen in de onderwereld van de Japanse bendes.

Yakuza games zijn action-packed beat-em-up games met een diepgaand verhaal die het verhaal volgen van Kazuma Kiryu een man uit op wraak! Als je houd van Japan, vuistgeweld en de mafia is deze serie absoluut het proberen waard. De game is zowel digitaal beschikbaar in de PlayStation store als de fysieke variant voor PlayStation 4 vanaf 29 augustus aanstaande.

SEGA heeft voor de fanboys en nieuwsgierige een website gelanceerd met de hele backstory van de Yakuza games, waarop je kunt kijken naar wrede content. Als je deze site wilt bezoeken kun je hem hier checken!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch