Menu Premium

Yakuza 6 en Yakuza Kiwami komen naar het Westen

Rens van Nerum 05/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeujjj! SEGA’s Japanse paradepaardjes Yakuza 6 en Yakuza Kiwami komen naar het Westen overgewaaid. De games zijn in Japan een enorme sensatie en dan vinden we het natuurlijk niet erg om er hier in ons kikkerlandje ook lekker mee aan de slag te kunnen.

Yakuza 6 is het nieuwste deel in de Yakuza-serie, terwijl Yakuza Kiwami een remake is van de éérste Yakuza-game. De games zijn beide dus zeer gewild en wij staan in ieder geval te popelen om eens even lekker Japans kont te gaan schoppen in de Japanse onderwereld. De games staan dan ook bekend om hun grove actie en verhaallijnen die vaak draaien om wraakacties. Wil je meer zien van de game? Check dan even hier de Tokyo Game Show 2016 items waarin Boris, Jelle, Emiel en Dennis je live vanaf de beurs alles vertellen over Yakuza 6.

Yakuza 6 en Yakuza Kiwami zijn beide speelbaar op de PlayStation 4 en komen beide onze kant op. Echter komen ze wel op verschillende tijden. Yakuza 6 zal begin 2018 in de winkel op de planken verschijnen en Yakuza Kiwami in de zomer van 2017. Op welk van deze games zit jij op te wachten? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch