Menu Premium
Loading...

Yakuza 0 trailer laat zien hoe leuk Japan was in de jaren ’80

Joep Omes 21/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als jij dacht dat het leven van een Japanse gangster alleen maar over knokken, vingers afsnijden en tatoeages ging, heb je het mis! Naast de illegale praktijken waar de Yakuza zich mee bezig houdt, blijven er genoeg leuke hobby’s over voor de tijd die je over houdt na het bedreigen, gokken en drugs verhandelen. Deze nieuwe trailer van Yakuza 0 laat zien hoe leuk Japan was in de jaren ’80 en we werpen een blik op het nachtleven van Tokyo!

Enkele maanden geleden hoorden we dan eindelijk het nieuws dat we voor het eerst sinds Yakuza 2 op de PlayStation 2 een vertaalde versie van de game gaan krijgen in het westen. Yakuza 0 is een prequel en speelt zich dus in de jaren ’80 af. Zoals gebruikelijk in de serie is het aan jou hoe jij je intrede doet in de rangen van de Yakuza en krijg je de vrijheid de stad te ontdekken. De nieuwe Yakuza 0 trailer laat zien dat we naar een nachtclub met escort-dames kunnen, date-line telefoonnummers kunnen bellen, we kunnen gaan dansen, naar de Japan Catfight Club, karaoke, de Sega arcade hal, darten, poolen; you name it!

In het Tokyo van 1980 speelt geld een enorme rol en met deze talloze manieren om het over de balk te smijten waan je jezelf al snel een volwaardig Yakuza lid. De gelokaliseerde versie van Yakuza 0 komt uit op 24 januari van volgend jaar op de PlayStation 4! Heb jij zin om de droom van elke Japanse salaryman binnen te stappen en eindelijk aan de slag te gaan met een volgend deel uit de Yakuza serie? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch