Menu Premium
Loading...

Xenoblade Chronicles X Nintendo Direct Trailer

Lisette Atsma 14/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Xenoblad Chronicles X is de opvolger voor Wii’s Xenoblade Chronicles. Het telt de zevende game in de Xeno serie, en is de eerste game die is ontwikkeld voor de Wii U. Nu is er een nieuwe trailer van deze game naar buiten gekomen tijdens de eerste Nintendo Direct-presentatie van 2015.

De game begint in 2054, wanneer twee buitenaardse volken een oorlog gaan uitvechten in de buurt van de aarde, waarbij de planeet nagenoeg wordt vernietigd. Om te overleven neemt de mensheid toevlucht op enorme ruimteschepen en gaan op zoek naar een nieuwe planeet. Het verhaal speelt zich af om een groep mensen die na een gevecht met hun vijand crasht op de planeet Mira, waar ze zich proberen te vestigen, terwijl ze nog steeds achtervolgd worden door hun vijanden.

De game was vorig jaar al aangekondigd, maar hierbij was nog geen verdere release informatie gegeven. In Japan komt de game dit voorjaar uit, we zullen in het Westen waarschijnlijk iets langer moeten wachten, maar de game komt nog wel dit jaar nog uit. Dit is overigens niet het enige nieuws betreffende Xenoblade games, want Xenoblade Chronicles is in 3D hermaakt voor de New 3DS en is vanaf 2 april te spelen.
Xenoblade Chronicles X Nintendo Direct Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch