Menu Premium
Loading...

Xcom 2 – Welcome to the Avenger Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 20/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

XCOM-liefhebbers opgelet! 2K heeft zojuist een 11 minuten lange video van XCOM 2 vrijgegeven waarin dieper wordt ingegaan op The Avenger, het mobiele hoofdkwartier die je in de game naar eigen smaak in kan richten.

In de beelden is goed te zien hoe het inrichten van The Avenger te werk gaat. Zo zijn er enkele kamers, zoals het laboratorium en het arsenaal, die hoe dan ook in het moederschip aanwezig zijn. Er zijn echter ook kamers waar je zelf kan bepalen wat ermee gedaan wordt. Deze kamers zullen niet allemaal vanaf het begin in te richten zijn, maar speel je vrij in de loop van de game. Door een bemanning te rekruteren en trainen, wapens te upgraden en grondstoffen te beheren zul je langzaam maar zeker een netwerk opbouwen waarmee je een flinke dosis weerstand kunt bieden tegen de buitenaardse wezens.

XCOM 2 komt november 2015 naar de PC. Een precieze datum is nog niet bekend, maar door deze beelden weten we in ieder geval meer van de game. Heb jij na het zien van deze beelden zin in de game? Hoe ga jij The Avenger inrichten? Laat het weten in de comments!

Xcom 2 - Welcome to the Avenger Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch