Menu Premium
Loading...

XCOM 2 ondersteunt vanaf nu controllers op PC

Maarten van Steijn 09/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je het sinds de release van XCOM 2 afgelopen februari zat om met muis en toetsenbord of een Steam controller XCOM 2 te spelen? Goed nieuws! XCOM 2 developer Firaxis heeft namelijk even gefixed dat de game nu op een Xbox 360 of Xbox One controller te spelen is. Dit gaat namelijk verwerkt worden in een nieuwe patch!

Dat de game nu met een controller te spelen is, heeft nog meer vette shit met zich meegebracht. Zo is er namelijk een feature beschikbaar waarmee in je in first-person het Avenger-schip kan besturen. Check de video hierboven om te zien hoe je deze modus inschakelt en oordeel in de comments vooral of je dit tof vindt!

Echter is dit niet het enige nieuws dat Firaxis naar buiten brengt. Zo zijn er met deze patch ook andere dingen aangepast. In Alien Hunters is de ‘Ruler Reaction’-notificatie nog te zien nadat een unit het vuur opent op de Archon King, terwijl die Icarus Drop gebruikt gedurende de matpartij. Ook kunnen Sparks niet langer genezen worden door Medickits.

Is het spelen van deze game met een controller voor jou een verrijking in je leven? Of vond je het wel best voorheen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch