Menu Premium

XCOM 2 Alien Hunters DLC nu beschikbaar

Bas Boudewijn 13/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag precies tien dagen geleden kwam Battleborn uit, dé heroshooter van 2K Games, maar wie dacht dat de Amerikaanse uitgever alles over één boeg zou gooien, komt bedrogen uit. Vanaf vandaag kun je genieten van het tweede DLC-pakket voor XCOM 2! Het Alien Hunters DLC Pack is vanaf nu beschikbaar voor PC, Mac en Linux.

Hoewel het een drukke maand is voor 2K, weerhoudt de release van Battleborn de uitgever er niet van om ons nu al los te laten gaan met de nieuwste content van Firaxis Games’ XCOM 2. In de Alien Hunters DLC, kun je je volgens de ontwikkelaar van onder meer Civillization, uren vermaken met nieuwe verhaalmissies, wapens en armor. In de Alien Hunters DLC draait alles om drie nieuwe eindbaasvormen van de aliens die je al uit XCOM 2 kent. Deze zogenaamde Rulers zijn dan ook de nieuwe vijanden tegen wie je het in dit tweede DLC-pakket op kunt nemen. Met betere wapens, armor en loot zullen deze aliens je ook langer bezig houden dan hun onderdanen.

Om je niet helemaal het leven zuur te laten maken, krijg ook jij als speler een aantal nieuwe wapens om het kwaad te bestrijden. Met vier nieuwe wapens kun jij een veilige terugkomst verzekeren. De Bolt Caster is een krachtig wapen waarbij je het van enkele schoten moet hebben en in het geval van de Hunters Axe kun je deze zowel werpen naar de aliens als dat je hem op een kleine afstand kunt gebruiken om een alien letterlijk de kop in te drukken. Een van de andere wapens is de Shadowkeeper Pisto,l met een nauwkeurigheid van hondert procent. Ook verbergt hij je character wanneer je een kill weet te maken met het pistool. Als laatste kun je aan de slag met Frostbombs, die er voor moeten zorgen dat de alien die je raakt bevriest en dus niet meer kan bewegen.

Ga jij ook aan de slag met de Alien Hunters DLC voor XCOM 2? Of laat je deze downloadbable content links liggen? Laat het ons weten in de comments!

XCOM 2 Alien Hunters DLC nu beschikbaar

XCOM 2 Alien Hunters DLC nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch