Menu Premium

xCloud, The Outer Worlds en Breakpoint hoogtepunt van Inside Xbox

Lars Leeftink 25/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als Playstation met een State of Play komt, kan Xbox natuurlijk niet achterblijven. Terwijl bij de State of Play Last of Us 2 de show stal, was Inside Xbox compleet anders. Onder meer The Outer Worlds, Project xCloud en Ghost Recon: Breakpoint waren onderdeel van de show.

Beelden van The Outer Worlds

The Outer Worlds komt uit op 25 oktober uit en de door Xbox gekochte developer Obsidian Entertainment kon dan tijdens Xbox Inside natuurlijk niet achterblijven. Vanaf 25 oktober kunnen mensen op de PC, Xbox One en Playstation 4 aan de slag met de game. Het werd dan ook tijd dat we wat meer te zien kregen van de game. Tijdens Xbox Inside kregen we 8 minuten lang gameplay, of een Developer Deep Dive zoals zij het noemen. Voor de mensen die over de game wat meer willen weten, dit is een must watch.

Project xCloud

Dit moet de thuisbasis worden voor het streamen van games. Ja, dat hoor je goed. De Netflix en Spotify van de gamewereld dus. De kans dat deze dienst in combinatie met bijvoorbeeld Google Stadia wordt gebruikt is aanwezig. Tijdens Xbox Inside werd de Beta (die voorlopig alleen geldt voor mensen in Amerika, Engeland en Zuid-Korea) aangekondigd. Er kan nu dus voor deze Beta aangemeld worden. In verloop van tijd hoopt Microsoft de dienst uit te breiden en uitgebreider te testen in andere landen. Voorlopig zullen alleen mensen in Amerika, Engeland en Zuid-Korea de kans krijgen om de service te testen.

En nog veel meer…

Je kunt bijvoorbeeld de Ghost Recon: Breakpoint Beta nu al downloaden. De Beta gaat op 26 september pas live, maar er kan dus al op voorbereid worden. Daarnaast krijgt Xbox Game Pass Ultimate vier nieuwe titels (Dirt Rally 2.0, Saints Row IV: Re-Elected, Bad North en Cities: Skyline) en is er een nieuwe bundel onthult (met onder meer Forza Horizon 4 en de Lego Speed Championship DLC).

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch