Menu Premium

Microsoft komt met een custom Game of Thrones Xbox

Hylke Haagsma 09/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Momenteel zijn we bezig met het allerlaatste seizoen van Game of Thrones. En vanavond kunnen we de vierde aflevering gaan kijken in Nederland. ( Geen spoilers in de comments!) We hadden natuurlijk eerder al de Game of Thrones van Telltale. Dit was een episodisch spel wat bestond uit zes verschillende delen. Het eerste deel verscheen in 2014. Nu lijkt er mogelijk toch ook iets nieuws aan te komen?

Een Game of Thrones game?!

Na het gigantische succes van Game of Thrones komen er natuurlijk ook verschillende spinoff series. Daarnaast lijkt er mogelijk een nieuwe game aan te komen. We mogen hier over dromen dankzij een recente tease van Xbox. Het is een hele korte en simpele tease. De bijbehorende tekst luid als volgt: “And now your wait begins. Stay Tuned.” Mogelijk krijgen we in de nabije toekomst meer informatie over deze mysterieuze tease, die hopelijk om een game zal gaan. Maar misschien kunnen we ook wel wat extra informatie in deze Tweet vinden. Het zinnetje doet namelijk erg denken aan “Night gathers, and now my watch begins.” Dit is een bekende uitspraak van de Night’s Watch. Krijgen we dan een game waarbij we zullen vechten als lid van de Night’s Watch? Ook is in de teaser het wapen van de Targaryen’s te zien. De driekoppige draak.

Een custom console…?

Het zou hier natuurlijk ook kunnen gaan om een custom Xbox One, in de stijl van Game of Thrones. Maar dat zouden wij eigenlijk best teleurstellend nieuws vinden. Al lijkt het wel waarschijnlijker.

Wat denken jullie? Komt er een Game of Thrones gerelateerde exclusive naar de Xbox One ( of de volgende Xbox)? Of gaat het hier om iets heel anders zoals een costom Xbox? Laat het ons weten in de comments. Wij zijn benieuwd waarop jullie zitten te wachten en wat jullie denken! Drop het in de comments.

UPDATE:

Inmiddels weten we dat het gaat om een custom console gaat. Die kun je winnen. Het gaat om een Game of Trones versie van de Xbox One S All Digital Edition, kleine teleurstelling toch wel. Maar wel een mooie Xbox!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch