Menu Premium
Loading...

DICE legt uit hoe paardjerijden werkt in Battlefield 1

Joep Omes 16/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is eindelijk een betere game voor paardenliefhebbers dan Laura’s Passie: Paardrijden, want Battlefield 1 brengt paarden naar de multiplayer van de game. Toen besloten werd dat de game zich tijdens de Eerste Wereldoorlog zou afspelen, waren paarden het eerste waar ontwikkelaar DICE aan dacht. Check in de trailer hierboven hoe jij met een hengst tekeer kunt gaan in Battlefield 1!

Je kunt creatief te werk gaan op je paard, want je hebt een aantal mogelijkheden om je vijanden te verslaan. Je kunt wild vanaf je paard naar beneden hakken met een zwaard, of over je tegenstanders heen stampen. Uiteraard kun je ook van veraf gasten neerknallen met geweren. Paarden kunnen daarnaast, net als tanks, snel over het slagveld bewegen, wat ze ideaal maakt voor het bezorgen van med packs en ammo. Net als andere voertuigen kun je op een paard springen als je er een ziet, of vanuit het Loadout scherm.

DICE heeft er naar eigen zeggen alles aan gedaan om de paarden meer te laten aanvoelen als dieren dan als een voertuig. De paarden in Battlefield 1 herkennen namelijk in wat voor omgeving ze zich bevinden. Zo zal een paard, ondanks jouw gestoorde gevoel voor humor, weigeren om een klif af te galopperen. Ook herkent het paard het verschil tussen diep en ondiep water en zal het over obstakels heen proberen te springen of deze ontwijken.

Battlefield 1 komt op 21 oktober wereldwijd uit voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Kun je niet wachten met paardjerijden? De open beta begint op 31 augustus! Check die trailer en laat ons weten wat je vindt!

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch