Menu Premium

Xbox One verschijnt later dit jaar

Gamekings Redactie 21/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Poeh, dat was me het avondje wel! Het zit er  op, maar Microsoft kan niet afsluiten zonder dat we weten wanneer die naar de favoriete kamer van Microsoft genaamd de ‘livingroom’ komt. We kunnen je helaas geen concrete datum vertellen, maar de Xbox One verschijnt later dit jaar over de hele wereld. Geen extreme vertragingen voor verschillende continenten dus. Gelukkig maar.

Wel jammer dat ze bij Microsoft geen concrete datum kunnen zeggen. Ze slaan, qua releasedatum, dezelfde weg in als Sony. ‘Lekker ruim’ lijkt het motto rondom de releasedatum van de next-gen consoles te zijn. Hopelijk hoeven we niet al te lang te wachten tot we de Xbox One kunnen betasten met onze zweterige gamehandjes.

De Xbox One heeft de toon wel gezet deze avond. Het ‘livingroom’ verhaal van Microsoft is tamelijk kort gebleven, gelukkig. Al snel kregen we de naam ‘Xbox One’. Vervolgens kwamen de technische aspecten langs en tot slot kregen we games, games en… ja eigenlijk niet heel veel aankondigingen wat games betreft. Jammer. Maar al met al mogen we niet klagen. De nieuwe console is een feit en de Xbox One verschijnt later dit jaar.

De persconferentie zit erop. Wat vind jij van alles wat je hebt gezien? En de vraag der vragen: Ga jij ‘m in huis halen?

Xbox One verschijnt later dit jaar

Xbox One verschijnt later dit jaar

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch