Menu Premium

Xbox One verschijnt in november volgens Rare

Karim Shehata 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voordat de Microsoft persconferentie was begonnen heeft een medewerker van Rare zich keihard versproken. In een interview bleek dat de Rare medewerker niet verteld is dat hij nog niet had mogen vertellen wanneer de Xbox One uitkomt. Hoewel het geen geheim is dat de nieuwe Xbox dit najaar verschijnt, lijken we nu de maand te weten. De Xbox One verschijnt in november volgens Rare.

Hoewel dit nog niet officieel is, lijken we hier vanuit kunnen gaan, aangezien Rare eigendom is van Microsoft. De studio, verantwoordelijk voor onder andere de Banjo Kazooie serie, lijkt dus de verkeerde medewerker naar het interview te hebben gestuurd.

Ook heeft Rare een nieuwe Kinect Sports aangekondigd: Kinect Sports: Rivals. De derde Kinect Sports game komt uit voor de Xbox One, en wel dit najaar. In de game kun je onder andere tennissen, Jet-Skiën, en bowlen. Ook kun je rotsen gaan beklimmen, en is het de bedoeling dat we zelfs gaan voetballen in de huiskamer.

Kinect Sports: Rivals is dus aangekondigd, maar er wordt op deze E3 nog veel meer verwacht van het bedrijf wat ooit veel naam en faam maakte met bijvoorbeeld 007: Goldeneye. Er gaan al een tijdje de geruchten dat de Banjo Kazooie serie zijn terugkeer gaat maken op het nieuwe platform van Microsoft.

Xbox One verschijnt in november volgens Rare

Xbox One verschijnt in november volgens Rare

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch