Menu Premium

Xbox One Specs zijn onthuld

Gamekings Redactie 21/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Xbox One specs zijn onthuld! Daarmee weten we eindelijk wat de nieuwe Xbox One allemaal kan! De Xbox One zal beschikken over maar liefst 8GB aan RAM geheugen en een achtkoppige processor, hierdoor is het mogelijk een onwijs grote prestatie neer te zetten. Dat allemaal op 64-bit. Ook is de nieuwe Xbox One enorm stil.

De Xbox One beschikt ook over 500 GB aan hard-drive geheugen met een nog onbekende snelheid, ga uit van een snelheid tussen de 5400 en 7200 rpm. Ook bevat de nieuwe console een Blu-Ray speler. Je zult dus aardig je best moeten doen om de Xbox One vol te krijgen. De 8gb aan RAM waar de Xbox One over beschikt maakt de Xbox een grote rivaal voor Sony, ondanks dat het DDR3 geheugen is in plaats van de PlayStation 4 zijn GDDR 5.

Net zoals de PlayStation 4 bevindt zich binnen de zwarte behuizing van de Xbox One een aangepaste versie van een AMD Chip, die een octo-core processor combineert met een Direct X 11 compatible videokaart. De videokaart wordt nog eens bijgestaan door 32MB ESRAM. Ondanks het wat hogere verbruik dan de huidige consoles, 100 Watt, belooft Microsoft dat de console vier keer zo weinig geluid produceert.

Doordat de nieuwe Xbox One beschikt over een vernieuwde Kinect sensor van 250.000 pixels, die ook nog eens je stem volgt, kan je makkelijk op afstand zonder controller je Xbox bedienen. Het duurt maar 13 miljardste seconden om voor het apparaat je stem te herkennen en uit te voeren wat je vroeg. Daarbij heeft de Xbox One een camera met een resolutie resolutie van 720p. De Xbox One verwerkt 2gb aan data per seconden. Dat zorgt zeker voor een zeer sterke beeld kwaliteit. Zowel de in als uitgang is is HDMI.

De Kinect sensor herkent bijna alles wat jij doet. Het is zelf mogelijk je hartslag en ademhaling te meten tijdens het sporten, de kleinste verandering ziet de sensor.

Ik hoop dat de ervaring in het echt nog vetter is dan tijdens Microsoft’s aankondiging en ben zeer benieuwd of het ze gaat lukken daadwerkelijk alle features erin te verwerken.

Zijn de nieuwe Xbox One Specs van Microsoft meer dan je had verwacht, of valt het uiteindelijk toch tegen?

Xbox One Specs zijn onthuld

Xbox One Specs zijn onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch