Menu Premium

‘Xbox One S All-Digital Edition release datum bekend’

Hylke Haagsma 22/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een potentiële releasedatum en box art-mockups van de Xbox One S All-Digital Edition zijn onthuld. Toen we voor het laatst hoorden van de geruchten Xbox One S All-Digital Edition, een schijfloze versie van de Xbox One S, werd er gezegd dat hij ergens in de toekomst in de maand mei zou verschijnen. Nu is er echter een specifiekere releasedatum bekend geworden en dat is al best wel snel. Ben jij er al klaar voor? De toekomst is zonder schijfjes!

All Digital

Dankzij een nieuw rapport is nu een meer specifieke datum voor de release van de nieuwe console onthuld. In een rapport van Windows Central wordt gesteld dat de volledig digitale editie van de Xbox One S op 7 mei 2019 wordt verkocht om precies te zijn. Bovendien zou deze potentiële releasedatum gepland zijn voor een gelijktijdige wereldwijde lancering. Een aankondiging van het nieuwe Xbox One-apparaat zou halverwege april moeten komen. Ben jij er al klaar voor?

Sea of Thieves en Forza Horizon 3

Daarnaast is de informatie over wat er zou komen gebundeld met de Xbox One S All-Digital Edition ook onthuld. Naar verluidt zal het systeem een 1 TB HDD bevatten samen met digitale downloadcodes voor Sea of Thieves, Forza Horizon 3 en Minecraft. Windows Central nam ook het op zich om hun eigen versie van de potentiële boxart van de console te laten zien op basis van de foto’s die ze tot nu toe van het apparaat hebben gezien. Dit is in de afbeelding hieronder te zien. Let op, het gaat hier nog altijd om een gerucht. Mogelijk krijgen we gauw nieuwe informatie over een diskloze Xbox One S. Hoe denk jij over een toekomst zonder schijfjes? Vind je het jammer? Of heb je sowieso al al je games digitaal op je Xbox staan? Drop het in de comments, en stel daar ook je vragen!

Xbox One S

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch