Menu Premium

Xbox One Preview-gebruikers krijgen vanaf vandaag nieuwe features

Rik Koning 19/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft is al enige tijd bezig om aan de lopende band door gebruikers aangevraagde features toe te voegen aan de Xbox One. Zo werd vorige week bekendgemaakt dat na de zomer waarschijnlijk de mogelijkheid gaat komen om achtergrondmuziek af te spelen. Ook werd er in november al een hele lading nieuwe features toegevoegd, in wat Microsoft ‘The New Xbox One Experience’ noemde. Vandaag is een lijst van nieuwe toevoegingen bekendgemaakt, die de komende tijd beschikbaar zullen worden.

Veel van deze nieuwe features zijn gefocused op het sociale gedeelte van de Xbox One. Zo kunnen spelers voortaan zien wie er in een party zit voordat ze deze wellicht gaan joinen en maakt de Gamerscore Leaderboard een comeback. In deze scorelijst kan je per game zien wie van je vrienden de meeste achievements heeft unlocked en wie de grootste stijgers zijn van de afgelopen 30 dagen. Daarnaast zijn er onder andere verbeteringen aan de Suggested Friends-functie aangebracht en komt er de mogelijkheid om applicaties, zoals oude beta’s, van je Ready To Install-lijst te verbergen.

Dit zijn overigens nog maar een paar van alle nieuwe features die eraan zitten te komen en op het moment getest kunnen worden door Xbox One Preview-gebruikers. Een uitgebreidere lijst kan je terugvinden via de bronvermelding!

Bron: Xbox

Xbox One Preview-gebruikers krijgen vanaf vandaag nieuwe features

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch