Menu Premium

Xbox One krijgt custom gamerpics en Arena Tournaments

Richard den Toom 21/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft is hard aan het werk om de Xbox One-ervaring te verbeteren: twee maanden geleden berichtten we al dat Microsoft Snap Mode de prullenbak in gooide en de komende maand kunnen Xbox Insiders aan de slag met een nieuwe update. De Xbox One krijgt custom gamerpics, er komen Arena Tournaments en nog veel meer!

Om te beginnen kan iedereen zijn eigen gamerpic naar hartenlust aanpassen (vanaf Xbox One, Windows 10 of mobiel), deze feature zal wel langer getest worden zodat iedereen er straks optimaal gebruik van kan maken. Ook zal er komende maand voor de eerste keer een toernooi worden gehouden via de Arena-feature en World of Tanks zal de eer krijgen om het spits af te bijten.

Daarnaast worden er een aantal wijzigingen doorgevoerd die de Looking For Group-feature gebruiksvriendelijker moeten maken: zo kun je nu statistieken zien van spelers die je groep mogelijk gaan versterken en kun je makkelijker oude Looking For Group-zoekopdrachten hergebruiken.

Ook de Activity Feed wordt aangepast: zo kun je nu makkelijker individuele berichten verbergen of juist prominent bovenaan je feed zetten en kun je berichten makkelijker filteren. Ten slotte kun je nu in je bibliotheek makkelijker onderscheid maken tussen Xbox One en Xbox 360 games.

Xbox Insiders kunnen de komende weken aan de slag gaan met de update. Check voor de volledige lijst met aanpassingen de link onderaan dit bericht. Laat in de comments weten wat jullie van de update vinden en wat jullie in de toekomst graag nog verbeterd willen zien worden!

Bron: Xbox Wire

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch